OM OS

Sjørring Skytteforening er en aktiv forening, med egne lokaler i Sjørring Hallen. Foreningen er oprettet i 1902. Vi har ca. 140 medlemmer i alle aldersgrupper og begge køn. De yngste er 7 år, og de ældste er over 80! I foreningen lægger vi vægt på et sundt og godt kammeratskab, og vi hygger os med kaffe, kage og sociale aktiviteter.

Alle kan dyrke skydning på det niveau som passer netop dem. Nogle skyder alene for hyggens skyld, mens andre træner målrettet og konkurrerer på højt niveau, til bl.a. danmarksmesterskabet. Vi har plads til alle. Vi går dog op i, at alle de som ønsker det kan få grundig træning og instruktion, og vi tager skydningen seriøst.

Vi har moderne og renoverede lokaler i Sjørring Hallen, med gode lysforhold og ergonomiske forhold på skydebanen, samt gode opholdslokaler og køkken.

Vi bruger moderne og nye våben, i god vedligeholdelsestand. Vi har bl.a. nyere Anschutz rifler, både i kaliber .22 og i luft. Vi har Walther-pistoler i både kaliber .22 og luft.

Foreningen er organiseret under DGI-nordjylland. Du kan læse vores vedtægter her

BESTYRELSEN

FormandErik Reinbach Hansen
Email: rodalsbakke27@gmail.com