VIL DU PRØVE AT SKYDE MED RIFFEL ELLER PISTOL?

Hvis du har lyst til at prøve om skydning er en sport for dig, kan du møde op skytteforeningen eller aftale en tid ved at skrive eller ringe til os.

Du skal medbringe billedlegitimation, hvilket er et krav fra Politiet.

Vi har uddannede og erfarne instruktører og trænere, som vil give dig en solid introduktion til de vigtigste elementer i skydning:

  • Sikkerhed med våben
  • Våbenkendskab
  • Skydeteknik

Et introduktionsforløb er 3 aftener, og koster 100 kroner, inklusiv patroner. Hvis du så vil fortsætte med at skyde, skal du melde dig ind i foreningen. Ved indmeldelse skal du godkendes af Politiet, via en blanket vi indsender til Skytteforeningernes våbenregistreringskontor. Det er gratis og nemt.

Efter ca. ét år er man en rutineret skytte, og kan begynde at træne mod resultater. Du vil løbende forbedre dig, og trænere står hele tiden klar til at hjælpe og vejlede dig.

I Sjørring Skytteforening tilstræber vi en balance mellem sjov skydning, træningsskydning og konkurrenceskydning. Der er ingen krav om resultater eller at du skal komme hver uge. Det er fordelen ved skydning – en individuel præstation, men i et fællesskab. Og så er kaffen og hyggen gratis…!

DAGE OG TIDER:

Riffel:

Vintersæson (ca. 1. oktober – 1. maj): torsdage kl. 19 i Sjørring Hallen (bagenden, kælderen)

Sommersæson (ca. 1. maj – medio september): torsdag kl. 19 i Næstrup Centeret, Næstrupvej 32A, 7700 Thisted

Pistol:

Vintersæson (ca. 1. oktober – 1. maj): tirsdage kl. 19 i Sjørring Hallen (bagenden, kælderen)

Sommersæson (ca. 1. maj – medio september): torsdag kl. 19 i Næstrup Centeret, Næstrupvej 32A, 7700 Thisted

FIRMA OG GRUPPESKYDNING

Hvis i er en gruppe som ønsker at prøve skydning som et firma- eller foreningsarrangement, eller som teambuilding, så kontakt os for mulighederne. Det tager typisk 2-3 timer, og vi kan håndtere op til ca. 20 deltagere.